Forskningsrådets nettsider benytter seg av informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse av nettstedet.
Ved å lukke denne meldingen, samtykker du i vårt bruk av informasjonskapsler. Personvernerklæringen finner du her.
Lukk påminnelse

I forbindelse med omlegging av nettsidene til Forskningsrådet, vil det ikke være mulig å opprette nye søknader i perioden 5. april til 15. mai. Allerede opprettede søknader kan likevel sendes inn i den aktuelle perioden og Mitt nettsted fungerer ellers som normalt. Hvis din bedrift planlegger å sende inn en søknad i løpet av april/begynnelsen av mai, må du derfor opprette denne før 5. april.

IKT

En stor andel av SkatteFUNN-prosjektene er innenfor IKT-sektoren. I tillegg benytter prosjekter i mange andre sektorer IKT som et virkemiddel for å løse utfordringene i prosjektene sine.

Prosjektene dreier seg i stor grad om utvikling av nye eller forbedrede datasystemer eller programvare. Temaene kan være kommunikasjon for data, lyd og video, infrastruktur IKT, og underholdning.

SkatteFUNN - IKT 2015 PDF - 205 KB

Prosjektene dreier seg i stor grad om utvikling av nye eller forbedrede datasystemer eller programvare. Illustrasjonsfoto: Shutterstock Prosjektene dreier seg i stor grad om utvikling av nye eller forbedrede datasystemer eller programvare. (Illustrasjonsfoto: Shutterstock)

Andre relevante programmer i Forskningsrådet

Brukerstyrt innovasjonsarena (BIA)
Forskningsbasert nyskaping (FORNY2020)
Nærings-ph.d. (NAERINGSPHD)
Regionale forskningsfond

Sist oppdatert: 29.06.2016
Publisert: 11.10.2013