18. aug

Miniseminar om SkatteFUNN

Når:

Del 1 kl. 09:00 – 11:00Del 2 kl. 12.00 – 14.00

Hvor:

På nett

Arrangementstype:

Annet

Pris:

Arrangementet er gratis!

Meld deg på

Om arrangementet

Planlegger din bedrift å utvikle et nytt produkt eller en ny tjeneste? Eller har du en idé om hvordan din bedrift kan produsere på en smartere måte? Da bør du lære mer om SkatteFUNN, en skatterefusjonsordning som kan vise seg gull verd.

Sammen med andre næringshager på Sørlandet har vi invitert Siren M. Neset (bildet over) og Oddvar Grim fra Forskningsrådet til høstens første webinar for bedrifter som ønsker å lære mer om SkatteFUNN. Hva er nytt, og hvordan fungerer søknadsprosessen? Etter dette webinaret vil du være i stand til å gå i gang med å søke om SkatteFUNN-godkjenning for ditt prosjekt.

Hva er målet med webinaret

Vi ønsker å gi din bedrift bedre forståelse for hva SkatteFUNN er og bidra til flere søknader og spennende prosjekter i Lister-regionen. Derfor ønsker vi å bidra med veiledning og verktøy som setter deg i stand til å søke SkatteFUNN-godkjenning for ditt FoU-prosjekt og øke sjansene for at ditt prosjekt blir godkjent. Neste søknadsfrist for å søke SkatteFUNN er 1. september 2020, og vi ønsker å gi bedrifter mulighet til en hjelpende hånd før fristen.

For å få et SkatteFUNN-prosjekt må du skrive en søknad til Forskningsrådet. Gjennom SkatteFUNN kan bedrifter få 19 % av prosjektkostnadene som skattefradrag gjennom skatteoppgjøret. Hvis bedriften går med underskudd og ikke betaler skatt, får en beløpet utbetalt.

Kort fortalt kan SkatteFUNN bidra med finansiering når

➡️ du skal utvikle en ny eller bedre vare, tjeneste eller produksjonsprosess

➡️ du har et målrettet og avgrenset prosjekt for å oppnå dette

➡️ bedriften din har nytte av resultatet

Her kan du lese mer om SkatteFUNN

Meldinger ved utskriftstidspunkt 18. august 2022, 02.36 CEST

Husk garantifristen 1. september kl. 23.59. Opprett søknad her.